StudiranjeuEvropi.com

Kako možemo da pomognemo

Proces upisa na studije u inostranstvu je kompleksan i iziskuje veliku posvećenost, trud i znanje.

Mi smo tu da vam ponudimo naše savete i podršku, kroz individualni pristup svakom klijentu u proceduri upisa na studije, koje će vam značajno smanjiti stres, vreme i neizvesnost cele procedure. Tu smo da vas vodimo kroz svaki korak do željenog cilja.

Zahvaljujući dugogodišnjem radnom iskustvu i našoj stručnosti, uspešno smo poslali veliki broj studenata na studije u inostranstvo.

Akademsko i karijerno savetovanje

Ponekad je teško izabrati pravu oblast studiranja, pogotovo kada su mlađi studenti u pitanju. Naš tim vam može pomoći u donošenju odluke za akademsku i karijernu orientaciju.

Naši savetnici vas mogu savetovati kako najlakše da odaberete oblast studiranja u kojoj želite da se usavršite i kojom želite da se bavite u budućnosti.

Pomoć u odabiru obrazovne institucije i studijskog programa

Biranje odgovarajuće obrazovne institucije i studijskog programa je mukotrpan proces koji nekada može da traje mesecima.

Uzimajući različite faktore u vidu, naš iskusni tim vam može značajno olakšati proces traženja studijskog programa i obrazovne institucije, i dugotrajni proces skratiti na svega nekoliko dana.

Savetovanje u vezi uslova za upis na studije

Uslovi studiranja se mogu razlikovati za različite studijske programe, na različitim obrazovnim institucijama.

Mi ćemo proveriti sve pojedinače uslove odabranog studijskog programa i obrazovne institucije i savetovaćemo vas koje uslove treba da ispunite da biste se uspešno upisali na željene studije.

Takođe savetovaćemo vas kada je najbolje vreme da krenete sa pripremama za studije, kako bi se cela procedura završila na vreme.

Asistencija u pripremanju upisne dokumentacije

Na početku procedure, dobićete listu potrebne dokumentacije za upis na željeni studijski program.

Naši savetnici će proveriti sva dokumenta koja nam dostavite, a Future Option vam može pomoći i u pisanju motivacionog pisma, preporuke i izradi CV-a.

Vođenje upisa

Kada je dokumentacija za upis spremna, mi je prosleđujemo odabranoj obrazovnoj instituciji i vodimo dalje komunikaciju sa njima.

Naša agencija direktno sarađuje sa velikim brojem obrazovnih institucija i mi ćemo se pobrinuti da se upis završi brzo i efikasno, kako biste mogli da se upišete na vreme za odabrani početni rok.

Pripremanje aplikacije za vizu

Kada se upišete na studije, jedan od najbitnijih koraka je apliciranje za studentsku vizu.

Ovaj proces može da potraje i zahteva pažljivo pripremanje dokumentacije i poštovanje svih propisa i procedura u pogledu apliciranja za vizu i ispunjavanja različitih uslova za uspešno dobijanje studentske vize.

Naše višegodišnje radno iskustvo i poznavanje procedura za različite zemlje u Evropi i svetu, vam može u značajnoj meri olakšati proces apliciranja za studentsku vizu.

Završne pripreme pre puta

Kada se završi procedura upisa i proces dobijanja vize, Future Option tim vam može pomoći u davanju informacija u vezi smeštaja, studentskog života i svega onog što je potrebno da znate pre samog puta u odabranu destinaciju studiranja.

Podrška u toku studija

Kada otputujete i počnete na studije u inostranstvu, Future Option je tu da vam pruži podršku u toku vaših studija.

Uvek ostajemo u kontaktu sa našim studentima i stojimo na raspolaganju za bilo kakva pitanja i nedoumice vezane za studiranje ili boravak u odabranoj zemlji studiranja.