StudiranjeuEvropi.com

O Nama

Future Option agencija za studiranje u inostranstvu, koja pomaže studentima da upišu studije i dobiju stipendije, na preko 200 univerziteta i škola iz Evrope i inostranstva sa kojima sarađuje.

Naš imperativ je da kroz individualan pristup, svakom našem klijentu izađemo u susret i pružimo kvalitetnu uslugu, koja obuhvata savetovanje, pomoć pri izboru i upis odgovarajućeg studijskog programa, stručnu pripremu aplikacije za vizu za studiranje i podršku tokom i nakon studija.

Tokom godina, uz podršku i saradnju sa školama i univerzitetima, organizovali smo veliki broj dogadjaja uključujući seminare i sajmove obrazovanja u Beogradu, Zagrebu, Nišu, Novom Sadu, Skoplju, Sarajevu i Banja Luci, na kojima je prisustvovalo preko 10 000 posetilaca.

Zastupamo preko 200 univerziteta i koledža, koji nude različite nivoe studija i programe studiranja i do sad smo uspešno vodili procedure i upisali preko 500 studenata na studije u inostranstvu, iz svih delova regiona Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Konstantno radimo na unapredjenju usluge i uz profesionalan pristup potrebama naših klijenata, razvijamo i gradimo poverenje, iskren i profesionalan odnos.

  • Detaljna procena i analiza situacije svakog studenta
  • Profesionalno savetovanje na osnovu zvaničnih informacija imigracione službe
  • Transparetnost u radu u svakoj fazi aplikacije, odgovoran, iskren i realan pristup svakom studentu
  • Stručna pomoć pri odabiru studijskog programa i obrazovne institucije
  • Upis na sve tipove studija u inostranstvu, od kursa jezika do stručnih programa, osnovnih, master i doktorskih studija
  • Savetovanje i pripremanje aplikacija za studentske vize za uz poštovanje dogovorenih rokova
  • Pomoć pri izboru donošenju odluke za akademsku i karijernu orientaciju.
  • Asistencija i pružanje podrške nakon dolaska

Upitnik procene profila

1. Korak

Izaberite zemlju za koju ste zainteresovani i pružite detaljne informacije koje su potrebne za procenu profila.

Izaberite zemlju:

2. Korak

Izaberite opciju studiranja za koju ste zainteresovani i nastavite sa upitnikom.

Izaberi opciju studiranja: